Waar denk je aan bij Amstel? De verbondenheid is groot met Amsterdam, Biermerk Amstel, Amstelhotel, Amstelkwartier, Amstel roeivereniging, Amstelhof, Amstelveld, Amstelkerk en niet te vergeten, de rivier de Amstel die door Amstel kronkelt.

6,7 en 8 augustus 2021 een samenspel van een kleinschalige beurs en concerten. De beurs bestaat uit 5 internationale kunstenaars/ galeries die op een extreem hoog niveau zich presenteren. Open van 11.00 – 23.00 uur. Het boek, Masters of Art AMSTEL toont verrassende foto’s over “AMSTEL” in hoedanigheden. In de syllabus wordt in meerdere talen de foto’s toegelicht.

De omgeving en de locatie is een ‘pareltje’ in Amsterdam omgeven door de Prinsengracht, Reguliersgracht en Keizersgracht. 100 meter van de Amstel van Amsterdam. Een exclusieve locatie, een rijksmonument. ( onder de foto’s gaat de tekst verder).


Afhankelijk of het door Covid-19 mogelijk is, zal op de Amstel pontons worden geplaatst met een podium en 50 ronde tafeltjes met 4 stoelen waar concerten op worden gehouden. Chique en uitsluitend op uitnodiging.