Een nieuw concept waar persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal staan. Je exposeert op een extreem hoog niveau mede door de overige 5 exposanten bij de Amstel, Vondel of Museumkwartier editie. De locatie, de bezoekers die als gast worden ontvangen en dan de superb organisatie. Alles om onderscheidend te zijn en de exposanten in de spotlight te zetten en persoonlijke aandacht te geven. De nieuwswaarde zal hoog zijn en aan iedere expositie, wordt een aflevering van The Peter Talks besteed.


Niet de massa maar de kwaliteit en de persoonlijke aandacht staan centraal.


Je maakt onderdeel uit van het boek Holland Masters of Art dat betrekking heeft op de editie waaraan je deelneemt, met 2 rechterpagina’s. Het boek wordt uitgegeven en is verkrijgbaar bij de boekhandel.

De kosten van deelname zijn beperkt en achteraf geen onverwachte kosten

. Een nieuw, uniek concept.

Ballotage: Het begint bij je werk, of je nu keramist, beeldhouwer, fotograaf of bijvoorbeeld kunstschilder bent. Waar exposeer je en waar niet. Je opbouw van je CV. De prijsstelling e.d. Je moet onderscheidend zijn, een eigen handschrift en aanvullend zijn bij de overige exposanten. Ruimte is er meer dan voldoende en minimaal krijg je 10 strekkende meters. Optimale verlichting en iedere stand wordt gebouwd in samenspraak met de exposant. Je neemt deel aan het boek Holland Masters of Art met 2 rechterpagina’s bij de editie waaraan je deelneemt . Een jaar lang sta je op de privilege card, MasterScard.

Iedere exposant wordt bezocht, ruim van te voren. Het gaat om de persoonlijke aandacht.

Denk niet, het is te exclusief en van een te hoog niveau voor mij, Ik leg de lat hoog en kijk naar veel meer dan de gemiddelde ‘ballotage’ commissies. Resultaat gaat het ook om, verwacht ik dat de exposant zich verder internationaal gaat ontwikkelen door de deelname? De ambitie van de exposanten.


Wil je meer weten, bel mij +316151 38699 of mail aan peter@petervanderlichte.nl