Welkom. Samen met jullie ga ik een mooi boek samenstellen over de historie, heden en de toekomst van de publieke omroep in Amsterdam. De start, de verandering en dan nu, de Radio, Televisie en online.

Een boek gereed in november 2021, het boek wordt uitgegeven en is verkrijgbaar bij de boekhandel. Teksten in 5 talen en ook als luisterboek.

We maken het boek samen en het boek is voor een ieder in Amsterdam. Een uitgebalanceerd boek, voor iedereen een plekje, voor iedere mening maar wel met respect en fatsoen.

Wil je meedoen, onderstaand formulier invullen en dan ga ik ermee bezig. Vragen, Bellen 06-15138699 of voeg mij toe bij whatsapp of mail aan peter@petervanderlichte.nl

Ik ben geïnteresseerd in, de historie, de oude verhalen, de verhalen van de programmamakers, de (oude) verhalen van de mensen uit de organisatie. Ik wil je dromen weten en begrijpen. Voor de omslag heb ik een idee maar kom daar later op terug.